zaterdag 20 augustus 2016

Inspiratieblog Cards & Scrap

Vandaag is mijn beurt voor een inspiratie blogpost op de site van Cards & Scrap, en wil ik jullie graag een Pocket Page laten zien. Zelf doe ik niet aan Project Life, dat vind ik persoonlijk te tijdrovend. Maar tegenwoordig heeft elke papierlijn van die leuke kaartjes op maat voor deze pagina's. Om deze toch niet ongebruikt te laten liggen maak ik af en toe een Pocket Page tussendoor. Dit is zeker geschikt als je van een bepaalde gelegenheid iets meer foto's hebt dan op een scrappagina past. Je kunt alle kaartjes leuk versieren met embellishments maar natuurlijk ook heel veel tekst kwijt.Bedankt voor het kijken.

***Diana***

dinsdag 16 augustus 2016

Een nieuw kapsel

Een nieuwe dag, een nieuwe layout. Vandaag weer een layout met papier uit mijn restjesmand, met foto's van een vers geknipte Balou.  De restjesmand begint alweer aardig uit te dunnen, en dat is altijd goed om te zien.

Vandaag komt er dan ook een bestelling binnen met nieuwe papierlijnen, dus de komende tijd laat ik layouts zien met nieuwe spulletjes.
Bedankt voor het kijken.

***Diana***

maandag 15 augustus 2016

Een zomerhuisje met de Home Sweet Home thinlits

Voor vandaag eens iets anders dan een kaart. In de nieuwe herfst catalogus staan een stans voor dit schattige huisje, de Home Sweet Home thinlits. In de catalogus staat hij als peperkoekhuis en spookhuis maar daar vond ik het nog te vroeg voor midden in de zomer.  De steentjes zijn er opgestempeld  met een stempel uit de halloweenset  Ghoulish Grunge.Bedankt voor het kijken.

***Diana***vrijdag 12 augustus 2016

Swirly Bird Stampin Up NL

De stempelset Swirly Bird is zo veelzijdig, je kunt er echt alle kanten mee op. Zeker in combinatie met de thinlits. 

Voor deze kaart heb ik hoofdzakelijk de thinlits gebruikt. De nerven op de blaadjes zijn gestempeld en natuurlijk het schattige vogeltje, deze komen beide uit de Swirly Bird stempelset. De tekst komt uit de set Helping Me Grow, en is gestempeld met de kleur Basic Gray.  De kleuren cardstock zijn Marina Mist, Soft sky en Pear Pizzazz. Dit alles is direct gestempeld en geplakt op de basiskaart van Thick Whisper White.

Ik wens iedereen een fijn weekend en tot volgende week.

***Diana***

donderdag 11 augustus 2016

Een hondentrui

Vandaag wil ik graag een layout laten zien die een tijdje geleden in het tijdschrift Cards & Scrap heeft gestaan. De foto"s zijn dan wel in kerstsfeer maar de gebruikte techniek kan voor alle seizoenen gebruikt worden. De harten zijn uitgestanst met een thinlit van Stampin Up, in keurige rijen met een klein beetje lijm opgeplakt en daarna met de naaimachine vast genaaid. Op deze manier kun je heel goed restjes papier gebruiken.


Balou vindt het heerlijk als hij bij de trimmer is geweest een tijdje deze trui te dragen. Als zijn wollige vachtje er af is geknipt heeft hij het in het begin altijd koud. En het staat hem schattig. Natuurlijk draagt hij hem alleen binnenshuis, want we gaan natuurlijk niet naar buiten met een truidragend hondje :) 

Bedankt voor het kijken.

***Diana***

woensdag 10 augustus 2016

Moroccan Nights Stampin Up NL

Vandaag een kaartje waarmee ik de Stampin Up Write Markers gebruikt, direct op een stempel. Op deze manier is het heel makkelijk om een stempel meerkleurig te krijgen.  In het filmpje wordt alles als het goed is duidelijk. Heb je nog vragen, hoor ik dat altijd graag. En wil je een Herfst/Winter catalogus ontvangen, stuur mij dan een mailtje. Tegen de verzendkosten stuur ik er een naar je toe. 

De komende tijd ga ik alvast een aantal voorbeelden maken met de nieuwe spulletjes die ik heb besteld.  

Bedankt voor het kijken.

***Diana***

dinsdag 9 augustus 2016

Paige Evans workshop deel 4

Vandaag het laatste deel van de pagina's die ik tijdens de leuke workshop van Paige Evans heb gemaakt. Het was die dag behoorlijk doorwerken maar ik ging dan ook met een stapel pagina's naar huis. Ik hoop dat Scrobby nog veel vaker dit soort workshops gaat organiseren. Dan ben ik zeker van de partij.


Bedankt voor het kijken.

***Diana***

maandag 8 augustus 2016

Pop of Paradise Stampin Up

Zomaar een vrolijke kaart voor vandaag. Dit kaartje kan door de neutrale tekst voor verschillende gelegenheden gebruikt worden. 

Het papier is uit de Pop of Pink designer series paper pack, de stempel van de Flamingo uit de Pop of Paradise stempelset. Het woord Sunshine en het hart uit de Sunshine Wishes Thinlits  en het randje van de Flourish Thinlits set. Het zwarte randje is een strook washitape. De Flamingo is met dimensionals opgeplakt waardoor het kaartje een 3D effect krijgt. 


Bedankt voor het kijken.

***Diana***

vrijdag 5 augustus 2016

Festive Birthday Stampin Up NL

Zoals beloofd vandaag een nieuw filmpje. Ik heb gekozen voor een vrolijk, zomers kaartje, waar heel weinig gestempeld wordt. 

Al dat mooie designpapier is er tenslotte om ook te gebruiken. En door de kleine vormpjes uit te knippen krijg je er veel embellishments bij. 


Veel plezier met het filmpje.Bedankt voor het kijken en een fijn weekend.

***Diana***

donderdag 4 augustus 2016

Paige Evans workshop deel 3

In de vakantieperiode heb je wel eens van die internetloze dagen. Zo'n dag was het gisteren, waardoor ik geen filmpje kon maken en plaatsen. Morgen maak ik dat helemaal goed en zal er een nieuw filmpje zijn.

Voor vandaag heb ik deel 3 van de Paige Evans workshop. Dit keer is het een Pocket Page met vakjes van 10x10 cm. Zelf maak ik ook regelmatig van dit soort pagina's, meestal in combinatie met een gewone 30x30 cm pagina.  Zelf gebruik ik altijd meer foto's maar voor de workshop was het leuk om met al die materialen te spelen.Bedankt voor het kijken. 

***Diana***

dinsdag 2 augustus 2016

Workshop Paige Evans deel 2

Vandaag laat ik jullie de tweede layout zien die ik bij de workshop van Paige Evans heb gemaakt. De basis is gemaakt met driehoekjes, die als een molentje zijn opgeplakt. Een aantal lege vakjes zijn ingekleurd met waterverf.

Het spetteren met de zwarte inkt is wel wat uitgeschoten, maar verder vind ik deze layout echt heel leuk.


Bedankt voor het kijken.

***Diana***

maandag 1 augustus 2016

Recht uit het hart Stampin' Up NL

Vandaag wil ik jullie een heel eenvoudig kaartje laten zien. Er zijn van die gelegenheden die helaas niet zo vrolijk zijn, en waar de tekst belangrijker is dan het motief. Het is natuurlijk te hopen dat je zo'n kaartje niet te vaak hoeft te gebruiken, maar waarvan het wel fijn is als je er eentje op voorraad hebt. 

De tekst komt uit de stempelset Recht uit het hart en de tak met bloemen is een Flourish Thinlit Die. 


Bedankt voor het kijken.

***Diana***

09 10