dinsdag 31 mei 2016

Muis is terecht

Voor vandaag een layout met mixed Media.
Muis is de knuffel van Balou die hij vanaf zijn geboorte bij de fokker heeft gekregen. Nog steeds gaat hij elke nacht slapen met Muis. Helaas hadden we hem een keer in de caravan laten liggen waardoor hij hem een week moest missen. Hij was heel blij toen hij hem de week erop weer vond.

                                                      Bedankt voor het kijken.

                                                             ***Diana***

maandag 30 mei 2016

Birthday Blooms Stampin Up

Voor vandaag nogmaals een kaartje met de stempelset Birthday Blooms, die gelukkig ook in de nieuwe catalogus staat.De stempel is met Calypso Coral inkt op Calypso Coral cardstock afgedrukt wat een subtiel effect geeft. 

Bedankt voor het kijken.

***Diana***

vrijdag 27 mei 2016

Best Thoughts Stampin Up Dag 3

Dag 3 met de stempelset Best Thoughts. De set is vrij eenvoudig met één mooie bloem en wat teksten maar is toch op verschillende manieren te gebruiken. Hopelijk heb ik voor wat inspiratie gezorgd. Ook in de nieuwe catalogus zal ongetwijfeld zo'n soort set zitten, waar toch verschillende kaarten mee te maken zijn.

Bedankt voor het kijken.

***Diana***

donderdag 26 mei 2016

Destination Adventure

Een layout gemaakt met de papierlijn van Shimelle. Alle embellishments komen ook uit deze lijn, wat het scrappen zoveel makkelijker en sneller maakt. Af en toe vind ik het heerlijk om met bij elkaar passende spullen te scrappen en dan een snelle layout te maken. Ik kan er soms namelijk heel lang over nadenken...

Bedankt voor het kijken.

***Diana***

woensdag 25 mei 2016

Best Thoughts Stampin Up dag 2

Dag 2 met de stempelset Best Thoughts. De stempel is afgedrukt op watercolor papier en ingekleurd met de kleuren Melon Mambo en Flirty Flamingo. Embossing folder die ik heb gebruikt heet Stylish Stripes, de banner komt uit de nieuwe set Thoughtful Banners.Bedankt voor het kijken.

***Diana***

dinsdag 24 mei 2016

Meeting Friends

 Voor vandaag een layout die in het tijdschrift Cards & Scrap heeft gestaan, met foto's uit de oude doos. De kinderen waren nog een stuk jonger, een heel andere tijd was het.Bedankt voor het kijken.

***Diana***

maandag 23 mei 2016

Best Thoughts Stampin Up Dag 1

Deze week heb ik er voor gekozen om voor alle kaarten dezelfde stempelset te gebruiken. Deze hostess set Best Thoughts is nog maar tot 31 mei verkrijgbaar bij een party of bestelling boven de 200 euro. Omdat hij er daarna niet meer is wil ik nog een aantal kaarten laten zien met deze mooie bloemenstempel.  Tekststempel komt uit de Nederlandse set Er is er één jarig, hoera hoera


Inmiddels zijn de beloofde catalogussen verstuurd, en hopelijk heeft iedereen er één ontvangen. Ik heb er nog een aantal over, dus wil je er ook graag één dan kun je me een mailtje sturen. 

Bedankt voor het kijken.

***Diana***

vrijdag 20 mei 2016

Awesomely Artistic & Mini treat bag Thinlits

Vandaag geen kaartje maar een zakje/doosje. Gemaakt met de Mini Treat Bag thinlits en stempelset Awesomely Artistic. Ik heb twee keer de voorkant gestanst, daardoor ontstaan er een wijder zakje. Ik ben niet echt een 3D doosjes maker, maar de zakjes die met deze thinlits gemaakt kunnen worden zijn wel erg leuk. 

                                            Bedankt voor het kijken en een fijn weekend.

                                                                      ***Diana***

donderdag 19 mei 2016

Chill outVandaag nogmaals een layout met de Simple Stories Summer Vibes papierlijn. Deze lijn is zo heerlijk vrolijk en zonnig, en alle benodigde embellishments zitten ook in deze collectie. Perfect voor als je een weekendje weg of op vakantie gaat. Zo kun je makkelijk een scrapbookkit samenstellen zonder een hoop mee te slepen.


Bedankt voor het kijken.

***Diana***


woensdag 18 mei 2016

Crazy about you 2, Stampin'Up

I.v.m. vakantie de komende drie weken geen filmpje. Natuurlijk laat ik die dagen  wel een kaartje zien. 

Vandaag twee kaartjes met de stempelset Crazy about you en de Hello You thinlits. De opzet van de kaartjes is hetzelfde, heb alleen een ander woord en kleur cardstock gebruikt. 
Bedankt voor het kijken.

***Diana***

dinsdag 17 mei 2016

Hello Summer

Een zonnige layout op een zonnige dag. In ieder geval schijnt hier de zon tot nu toe vandaag. 

Alle materialen zijn van Simple Stories Summer Vibes, de tekst is van een Project Life kaart uit deze papierlijn. 
Bedankt voor het kijken.

***Diana***

maandag 16 mei 2016

Shakerkaart Crazy about You Stampin'Up NL

Op deze niet zo mooie pinksterdag een vrolijk kaartje. Ik kwam dit kaartje op Pinterest tegen en vond hem zo leuk dat ik hem ook gemaakt heb. Het is een shakerkaart, wat helemaal in is momenteel. En wat ook superleuk is om te maken. Stempels komen uit de set  Crazy about you en Thanks is een thinlits uit de set Hello You.Bedankt voor het kijken en geniet van deze vrije dag.

***Diana***

vrijdag 13 mei 2016

Thanks Much, Six Sided Sampler Stampin Up

Voor vandaag blijf ik in dezelfde kleuren als afgelopen woensdag, een heerlijke combinatie. Rose Red, Crump Cake, Blushing Bride en Whisper White. Het papier komt uit de Love Blossoms Paper Stack, stempels uit Six Sided Sampler stampset en borderstempel uit de set Choose Happiness.Bedankt voor het kijken en een fijn weekend.

***Diana***

donderdag 12 mei 2016

Summer

Een drukke week deze week, alweer tijd voor het volgende blogbericht. Vandaag laat ik jullie een layout zien die in het tijdschrift  Cards & Scrap heeft gestaan. Eentje met mixed media, waar ik stencils, verf en inkt op watercolor papier gebruikt heb. Ik vind het heerlijk om af en toe met al die spulletjes te kliederen, maar zoals je ziet blijft het wel redelijk netjes. Het geeft de layout enorm veel reliëf en diepte. Papier en chipboard zijn van Carta Bella, pons van Stampin Up, stempels van Ali Edwards en titel is een diecut die ik met de Silhouette heb uitgesneden.

Bedankt voor het kijken.

***Diana***

woensdag 11 mei 2016

Playful Backgrounds Stampin'Up

Zoals beloofd voor vandaag een tweede blogpost en dit keer met mijn wekelijkse filmpje.

De stempelset die ik heb gebruikt komt uit de nieuwe catalogus van Stampin Up, en wordt al een  echte favoriet van mij.  Je kunt met deze set zoveel verschillende achtergronden maken.                                                            Bedankt voor het kijken.

                                                                   ***Diana***

Inspiratieblog Cards & Scrap

Vandaag is het mijn beurt om een inspiratie blog te maken voor het Cards & Scrap Challengeblog.

Tegenwoordig zit er bij elke scrapbook papierlijn verschillend Project Life/Pocket Page kaartjes, met mooie teksten of afbeeldingen.

Maar wat nou als je geen Project Lifer bent, wat doe je met je kaartjes?

In deze inspiratieblogpost wil ik laten zien hoe je met deze kaartjes zowel een layout als een kaart kunt maken.

Alle materialen die zijn gebruikt zijn van Stampin Up.

Later op de dag komt er nog een blogpost met mijn wekelijkse filmpje.

                                                   Alvast bedankt voor het kijken.

                                                                  ***Diana***

dinsdag 10 mei 2016

Samen spelen, samen kussen delen

Balou vind het heerlijk om 's ochtends nog even bij ons op bed te liggen, kroelen en slapen. Helaas pikt hij steeds meer ruimte van het bed in. Hij zorgt ervoor dat hij heerlijk breeduit kan liggen en wij verdwijnen langzaam naar het randje.  Gelukkig vinden we hem zo leuk dat we dit maar voor lief nemen.


Bedankt voor het kijken.

***Diana***


maandag 9 mei 2016

Flower Shop Stampin' Up Condoleance kaart

Door wat technische problemen vandaag, is het blogbericht wat later. Maar beter laat dan nooit, toch?

Het kaartje vandaag kun je gebruiken als condoleance kaart. De grote bloemen van de set Flower Shop zijn met Versamark inkt op vellum gestempeld, daarna met wit embossingpoeder bestrooid en met de heatgun gesmolten. Ook de bloemetjes op de basiskaart zijn ge-embost en daarna met Crumb Cake inkt gesponst.


Bedankt voor het kijken.

***Diana***

vrijdag 6 mei 2016

Birthday Blooms Stampin'Up


Een zonnig kaartje voor een zonnige dag. De voorspellingen zijn goed voor vandaag en wat is er dan lekkerder om tijdens een wandeling een ijsje te halen.  De stempelset heet Birthday Blooms en het papier komt uit de set Birthday Bouquet. 


Bedankt voor het  kijken en alvast een fijn weekend.

***Diana***


donderdag 5 mei 2016

Vondelpark

Als ik in Amsterdam ben maak ik altijd graag een wandelingetje door het Vondelpark. De diversiteit aan mensen en de ruimte , ik vind het er heerlijk en relaxing.Bedankt voor het kijken.

***Diana***

woensdag 4 mei 2016

Softly Falling & Butterfly card Stampin Up

Op het filmpje van vandaag is te zien hoe ik deze kaart heb gemaakt. 
De materialen die ik heb gebruikt zijn de embossing folder Softly Falling, de Butterflies thinlits, papier uit de Neutrals Paperstack, silver thread, stempelsets Endless Birthday Wishes en Butterfly Basics. Ook heb ik nog pareltjes op de vlinder geplakt maar dat ben ik in het filmpje vergeten te laten zien. Op de een of andere manier wordt ik tijdens het filmen nog chaotischer dan dat ik normaal al ben. Maar dat schijnt er een beetje bij te horen. 

Ik wens je toch veel plezier met kijken. 

Bedankt voor het kijken en een fijne dag.

***Diana***

dinsdag 3 mei 2016

Verkoeling zoeken

Voor Balou komt de vervelende tijd er weer aan. Hij kan niet goed tegen de warmte en vind de herfst en lente een betere periode. Om hem verkoeling te geven zet ik een ventilator op de grond waar hij dan ook dankbaar gebruik van maakt.  Het papier en embellishments zijn van de Maggie Holmes Confetti lijn.
Bedankt voor het kijken. 

***Diana***

maandag 2 mei 2016

Flower Patch Sttampin'Up

Eindelijk gaat het weer de goede kant op, dus het buiten genieten kan beginnen. De potten kunnen gevuld worden met bloeiende planten, en daarom vandaag een bloemenkaart.De set die ik heb gebruikt heb is Flower Patch, samen met de framelits. Bedankt voor het kijken en een fijne dag.

***Diana***09 10