donderdag 31 oktober 2013

Persoonlijke uitdaging dag 8

Vandaag weer een layout met foto's van ons heerlijke beertje. Hij is momenteel super ondeugend en ondernemend. Maar als hij dan weer komt knuffelen en mij met zijn mooie bruine ogen aankijkt smelt ik elke keer weer. Hij heeft zo'n heerlijk snoetje. 


Morgen is het weer tijd voor de maandelijkse scrapuitdaging, dus zeker kijken op het blog van Cards & Scrap.

                                                    ***Diana***

woensdag 30 oktober 2013

Persoonlijke Uitdaging dag 7

Vandaag heb ik eens iets anders geprobeerd. De laatste tijd zie ik heel veel Project Life, wat ik er erg leuk uit vind zien. Al snel kwam ik er achter dat het niets voor mij is, maar heb wel wat spullen er voor gekocht wat maar in de kast bleef liggen. Vandaag dus een gewone layout gemaakt in een PL pageprotector. Het resultaat vind ik wel grappig, maar het koste mij veel meer tijd dan een normale layout. Het is dus iets wat ik maar af en toe zal doen.

In ieder geval zit de eerste week er al weer op, de tijd gaat snel.


***Diana***dinsdag 29 oktober 2013

Cards & Scrapchallenge 191 en dag 6

Vandaag combineer ik de challenge van het Cards & Scrapchallengeblog met mijn persoonlijke uitdaging dag 6. Eén berichtje per dag op mijn blog is tenslotte wel genoeg.

De uitdaging van deze week is "Daar komt de bruid" Ik heb een trouwfoto van Martin en mijzelf opgezocht. We zijn inmiddels wel wat ouder geworden, de foto is  van bijna 23 jaar geleden.

Sponsor van deze week is uitgeverij Scala.Heel veel succes deze week.

                                        ***Diana***

maandag 28 oktober 2013

Persoonlijke uitdaging dag 5

Vandaag een layout met foto's van de voorjaarsvakantie waar we een weekje in Spanje hebben doorgebracht. Het is daar in februari meestal heerlijk weer, en wij vinden het zalig om midden in de winter een weekje de warmte van de zon te voelen. En met het weer van dit moment verlang ik daar zeker naar. ***Diana***

zondag 27 oktober 2013

Persoonlijke uitdaging dag 4

Buiten is het koud, nat en stormachtig, dus perfect weer om binnen te blijven en te scrappen, Vandaag weer een layout van Balou, ons kleine beertje. Momenteel mijn favoriete onderwerp, volgens mij maak ik ook van hem de meeste foto's. 

                                                             ***Diana***

zaterdag 26 oktober 2013

Persoonlijke uitdaging dag 3

Het lukt nog steeds om elke dag te scrappen maar het is dan ook nog maar dag 3 :) Het is dan ook wel erg leuk om met nieuwe spulletjes bezig te zijn. Vandaag een layout met een foto van afgelopen zomervakantie.***Diana***

vrijdag 25 oktober 2013

Persoonlijke Uitdaging dag 2

Vandaag dag 2, en hier is de volgende layout. Ik heb wat foto's bij elkaar gezocht, recente en van wat jaren geleden. De stapel ligt klaar op mijn bureau zodat het scrappen wat sneller gaat. Sowieso is er nu minder tijd om na te denken. Voorheen deed ik vaak een paar dagen over een layout maar daar is nu geen tijd voor. En het scrappen wordt er niet minder leuk om.  
Tot morgen!

***Diana***

donderdag 24 oktober 2013

Persoonlijke Uitdaging Dag 1

Het huis is gekocht, dat betekent volgend jaar verhuizen. En om niet teveel spullen in te hoeven pakken ga ik proberen zoveel mogelijk weg te scrappen. Het is sowieso zonde om al die mooie spulletjes ongebruikt te laten liggen. Om het scrappen te stimuleren ga ik met mijzelf een uitdaging aan om de komende maand (30 dagen) elke dag een layout te maken. Vandaag heb ik mijzelf verwend met een scrapdagje zodat ik een goede start kon maken, en heb ik in ieder geval een aantal layouts extra om te laten zien op de dagen dat het echt niet lukt. Sommige zijn voor het designteam dus die komen vanzelf een keer voorbij.

Wens me succes :)

***Diana***

dinsdag 15 oktober 2013

Uitdaging 189 Cards 7 Scrapchallengeblog

Vandaag is de uitdaging een spinnerkaart. Op het blog vind je verschillende variaties hier op.  Deze uitdaging heb ik geprobeerd op een layout, het is een heel grappig effect.

De sponsor van deze week is  Stempelfeest


Succes weer deze week.

                                                         ***Diana***

vrijdag 11 oktober 2013

Nieuwe spulletjes

Vanmorgen kwam mijn bestelling van Scrobby binnen, en wat een heerlijke spulletjes. Ben altijd groot fan van de spullen van Amy Tan en Dear Lizzy en deze online winkel was de enige met deze spulletje en ook nog tegen een redelijke prijs. En nee, ik krijg niet betaald voor reclame. Ben gewoon een tevreden klant :)


Ik zou vandaag eigenlijk  huishoudelijk werk gaan doen maar denk dat ik toch maar wat scraptijd neem. Niet raar opkijken als de komende weken het blog gevuld wordt met layouts gemaakt met deze leuke spullen, het is echt weer om binnen te zitten. Ook zijn we bezig met de aankoop van een ander huis, en als dit doorgaat gaan we volgend jaar verhuizen. Natuurlijk wil ik niet teveel spullen inpakken, dus het wordt veel scrappen. Ik voel een persoonlijke uitdaging aankomen.

Fijne vrijdag.

                                                     ***Diana***


dinsdag 1 oktober 2013

uitdaging 187 Cards & Scrapchallengeblog

De uitdaging van deze week is met het onderwerp dieren, dit i.v.m. aankomende dierendag. Omdat het de eerste dinsdag van de maand is, is er ook een schets die je kunt gebruiken.

Verschillende voorbeelden gemaakt door het designteam kun je vinden op het blog. De sponsors van deze week zijn BugabooEn HappystampDeze week was ook aan mij de beurt om een voorbeeld te maken. Natuurlijk van onze nieuwe aanwinst sinds een paar maanden, ons beertje Balou.


Veel succes, ik ben benieuwd naar alle creaties.

***Diana***

09 10