dinsdag 25 juni 2013

Uitdaging 173 van Cards & Scrapchallengeblog

Vandaag tijd voor uitdaging 173, het thema is Ton sur ton. Er zijn weer 2 sponsors.

Marianne Designen ScalaDubbele prijzen te winnen deze week, dus een poging waard.

Ik heb voor het thema de kleur blauw gekozen, en wat restjes papier in die kleur gebruikt.Op het blog vind je nog veel meer voorbeelden in dit thema. Succes voor deze week.

                                         ***Diana***

woensdag 12 juni 2013

Eindelijk weer eens een berichtje die niet met het designteam te maken heeft. Sinds anderhalve week hebben we een puppy en die slokt behoorlijk wat tijd op. Hopelijk als hij iets ouder wordt, gaat dat beter. Deze layout gaat over Elise en een vriendin die in de zomervakantie van 2011 vlak bij ons zaten. We hebben  een hele gezellige dag met elkaar doorgebracht. Maar toen ik de dames bij elkaar zag staan en het enorme kleurverschil duidelijk werd moest ik meteen aan de reclame van de chocopasta denken. Vandaar deze titel. Helaas blijft het deuntje van de reclame behoorlijk vast zitten in mijn hoofd.Inmiddels heb ik wat scrapspullen naar beneden gehaald en terwijl Balou op mijn voeten ligt te slapen kan ik toch wat scrappen. Dus hopelijk weer regelmatiger nieuwe layouts op dit blog. 

***Diana***

dinsdag 11 juni 2013

Uitdaging 171 van Cards& Scrap challengeblog

Deze week is de uitdaging om een bestaande workshop uit te kiezen en deze nog een keer te maken. Ik heb de labelkaart van 20 april 2012 uitgekozen. Het blijft namelijk leuk om stempels te gebruiken op labels.

De sponsor van deze week is Noor! Design, en de prijs die je kunt winnen is nog een verrassing maar zal vast heel leuk zijn.Kijk snel op het blog voor nog meer workshops en hopelijk krijgen jullie weer wat verse ideeën.

                                                ***Diana***

dinsdag 4 juni 2013

Uitdaging 170 van Cards & Scrapchallenge blog

De uitdaging van deze week is met een schets en het thema is maak een kaart/project of layout voor de verjaardag van  opa of oma.

De beide sponsors deze week zijn Bugaboo digi stamp


 en Happy Stamp


Collega's van team roze hebben weer allerlei mooie voorbeelden gemaakt die je kunt bewonderen op het blog

Succes deze week, want er zijn weer dubbele prijzen te verdienen.

***Diana***.
09 10