dinsdag 19 februari 2013

Elke Kaart Een Feestje uitdaging 155

Team Turkoois ( mijn team) is deze week weer aan de beurt om voorbeelden te maken voor de uitdaging van eKeF. De uitdaging is gebruik vlaggetjes op je kaart/layout/project.
De sponsor van deze week is Stempelfeest.


 Wij als designteam leden hebben een leuk pakketje met StampinUp spulletjes gekregen en deze heb ik gebruikt voor deze layout.
 
Van het  papier heb ik kleine vlaggetjes gemaakt en deze op een wit vel cardstock genaaid met de naaimachine. Op de vlinder links boven is een StampinUp sentiment gestempeld. Ik heb nog wat spulletjes over en hoop er deze week nog een kaartje mee te maken.
 
Ben weer benieuwd wat voor vrolijke creaties er deze week op ons blog komen.
 
***Diana***

dinsdag 12 februari 2013

uitdaging 154 van eKeF

Het is tijd voor de volgende uitdaging van elke Kaart een Feestje, dit keer is team Roze aan de beurt. Het thema is liefde/valentijn/ trouwen, alles wat met liefde te maken heeft.
De sponsor deze week is NoorDesign en stelt de volgende prijs tot beschikking

Ga snel kijken op de site want er zijn weer prachtige voorbeelden.

                            ***Diana***

dinsdag 5 februari 2013

Elke Kaart Een Feestje uitdaging 153

We zijn alweer bij uitdaging 153 van elke Kaart een Feestje. Dit keer een schets en optioneel het thema sneeuwpop. Mijn team Turkoois is deze week aan de beurt.
Er komt weer sneeuw aan hoor ik net bij de weersberichten dus nog steeds mogelijk om sneeuwfoto's te maken.Sponsors zijn Bugaboo(en als extra een tekststempeltje van HappyStamp)


Mijn uitwerking met de snow stempel is 
Het was erg leuk om mijn copicmarkers weer eens tevoorschijn te halen, nu ik ze wat vaker gebruikt word ik er toch handiger in.
 
Veel plezier en succes bij deze uitdaging.
09 10