zaterdag 23 juni 2012

Week 22

Nog 1 layout om het voor deze week af te leren. Weer een layout voor de workshop, dit keer waterverf gebruiken en laten druipen. Ontzettend anders dan ik normaal doe, maar een hele leuke uitdaging. Ik heb enorm veel plezier gehad met deze layout.
***Diana***

vrijdag 22 juni 2012

Week 20 + 21
Jaja, zowaar 2 berichtjes in 1 week :) Zolang het dit weer blijft wordt er wel gescrapt. Weer 2 layouts voor de week 20 en 21. Van dezelfde onlineworkshop als gisteren maar nu met als opdracht een stukje papier wat al geponst was gebruiken op je layout.


En natuurlijk nog een layout met oudere foto's.

***Diana***

donderdag 21 juni 2012

Week 18 en 19

Ik heb de hele tijd het gevoel dat ik achter de feiten aan loop. Heb de afgelopen weken wel regelmatig gescrapt maar heb nog niet evenveel layouts als dat er weken in het nieuwe jaar zijn. Gelukkig hoeven de kinderen nog maar een paar dagen naar school. Dat betekent meer vrije tijd en veel minder stress. Die laatste weken voor de vakantie zijn altijd het ergste. Nu nog mooi weer en de zomervakantie kan beginnen. Hier in ieder geval weer 2 nieuwe layouts.


Bij een online workshop was het deze week de bedoeling om een stencil en mist te gebruiken. Subtiel effect maar erg leuk om te doen.

Ook weer een stapeltje oude foto's opgezocht. Er staan nog heel wat dozen vol foto's dus na elke layout met nieuwe foto's ook 1 met oudere foto's.

***Diana***
09 10