vrijdag 24 februari 2012

Week 8

Nog net op de valreep voordat de week voorbij is layout nr 8, nu ben ik helemaal bij. Ook heb ik van het papier van Simple Stories nog twee kaarten gemaakt.

***Diana***

woensdag 22 februari 2012

layouts 6+7

Zoals beloofd de volgende twee layouts die dit jaar zijn gemaakt. Ik heb ook nog een aantal layouts liggen van vorig jaar, die ik de komende tijd op het blog zal zetten. Zo komt er tenminste  weer een beetje leven in.
Nu de kids wat ouder zijn hoeven we gelukkig niet meer met elke rage van de supermarkten mee te doen. Maar toen Elise en ik afgelopen zaterdag bij doeading in Spijkenisse waren geweest en we langs de bakker liepen, konden we deze cupcakes niet laten liggen. En ze smaakten nog lekkerder dan ze er uit zagen.


***Diana***

Layouts 4 + 5 en project PinkPaislee

Nog steeds bezig met de inhaalslag zijn hier layout 4 en 5 voor dit jaar. Later vandaag ook nog 6 en 7 en  deze week nog nummer 8 en dan ben ik qua weken helemaal bij.Deze lijst is nog een project van het FairyTale Event. De lijst is speciaal door PinkPaislee voor deze workshop gemaakt, veel groter dan die in de winkel te koop was. De kleuren en producten passen helemaal bij Elise en haar kamer, hij staat daar ook klaar om opgehangen te worden.


***Diana***

zondag 12 februari 2012

layout 2 + 3

Morgen begint alweer week 7, dus nog een aantal layouts te gaan voordat ik helemaal bij ben. Vandaag nummer 2 + 3.Tot nu toe lukt het makkelijk om 1 layout per week te maken en heb er nu al bijna meer gemaakt dan in heel 2011 :)

***Diana***

vrijdag 10 februari 2012

Layout per week

Op het blog van Moniek zag ik haar goede voornemen voor 2012, elke week een layout maken. Dat vond ik zo'n goed idee dat ik daar zelf ook meteen mee aan de slag bent gegaan. Door wat lichamelijke problemen is het niet gelukt om ze al te bloggen maar ze zijn wel gemaakt. De komende dagen zal ik ze op mijn blog zetten en daarna is het de bedoeling dat er elke week een nieuwe bij komt. Voor mij een extra stimulans om te scrappen, er liggen tenslotte heel veel leuke spulletjes om te gebruiken.Ook nog een project van Fairytale  afgemaakt, was een workshop van Prima Marketing. De schoolfoto van Elise hiervoor gebruikt.
***Diana***
09 10