maandag 20 november 2006

Simply Scrappin'


Net voor het weekend kwam mijn pakketje van Stampin Up met de Simply Scrappin' setjes en gisteren heb ik tijd vrij gemaakt om er mee aan de slag te gaan. De cardstockstickers die er bij zitten zijn heel gaaf, zodat je verder eigenlijk niets nodig hebt. Het enige wat ik extra heb gebruikt zijn uiteraard lintjes en stempeltjes (Hero Arts en Stampin Up). Dit is de eerste layout, de volgende is al in de maak.¨*Diana*¨

donderdag 16 november 2006

Heerlijk kadootjeDe buurman was jarig en die heeft altijd maar één wens, iets te snoepen. Gewoon een zak snoep geven is mijn eer te na, dus ik heb er iets leuks van gemaakt. Ik had nog een leeg blik waarin heerlijke jodenkoeken hebben gezeten, en deze heb ik beplakt met papier, bestempeld karton en een lintje. Ik had zelfs nog een labelstempeltje met een toepasselijke tekst. Daarna het blik gevuld met chocolade en toffees, en de buurman was helemaal blij.

dinsdag 14 november 2006

Harlekijn kaartjes


Na een rommelige week eindelijk weer tijd om te stempelen. Van Moniek heb ik een hele leuke harlekijn stempel gekregen en daar heb ik heerlijk mee gespeeld. De eerste twee kaartjes zijn met Stazon inkt gestempeld en ingekleurd met SU markers en waterpennen, en de derde kaart is gestempeld met Versamark inkt en ingekleurd met chalks. De kleuren op de foto's zijn een beetje flets, in het echt zijn ze sprekender. Het is een vrolijke stempel die ik zeker vaker gaat gebruiken.
Met smart zit ik te wachten op mijn Stampin Up pakketje met leuke scrapsetjes en chipboard. Niet dat ik anders helemaal geen spullen heb om te scrappen maar nieuw materiaal stimuleert wel altijd. Hopelijk kan ik er snel iets mee laten zien.

¨*Diana*¨

zondag 5 november 2006

Een snelle layout


Tussen alle drukke dingen van het weekend door, want we hadden een logeetje, heb ik een hele snelle layout gescrapt. Heerlijk om eens een layout af te hebben binnen anderhalf uur. Het idee had ik van te voren al in mijn hoofd, ik wist precies welke materialen ik wilde gebruiken, en toen zat hij zo in elkaar.


Op naar de volgende!

¨*Diana*¨

vrijdag 3 november 2006

Mini prikbord


Deze week kwam ik op de Designing with calender een heel leuk project tegen die mij meteen aansprak. Gelukkig had ik nog een kaal fotolijstje liggen dus ik kon meteen aan de slag. Ik heb mij er heerlijk op uitgeleefd en allerlei materialen gebruikt. Op de punaises zijn epoxy stickers en een knoop geplakt. Hij staat nu op mijn bureau te pronken zodat ik niet vergeet waar ik allemaal blij van word. :-)

¨*Diana*¨

woensdag 1 november 2006

Flower Factory


Afgelopen weekend heb ik met één stempelsetje (Flower Factory van Stampin Up) allerlei achtergrondjes gemaakt. Door steeds andere kleuren te gebruiken zijn het toch heel verschillende kaartjes geworden.
.


¨*Diana*¨
09 10