Workshops

Hier vind je de beschrijvingen en datums van workshops en stempelclub. Deze vinden plaats bij mij thuis in het centrum van Dordrecht, vlakbij het treinstation en busstation. Kom je met de auto kun je bij mij heel voordelig een parkeerkaart voor 3,5 uur kopen. De kosten hiervoor zijn €1,20.

Voor alle workshops, stempelclub en koffie&kaart graag opgeven via mail stampsinkandfun@yahoo.com of per telefoon 06 18190560Vind je het ook zo gezellig om te stempelen, kaartjes te maken én te kletsen? Geef je dan op voor de stempelmorgen/middag "Heel Holland stempelt".

We gaan deze morgen/middag verschillende kaartjes/ projectjes maken met de producten van Stampin'Up!.. De projecten en kaarten zijn wat uitgebreider en met verschillende technieken.

Kosten voor deze morgen zijn 15,00 euro, dit is incl materiaal voor de verschillende kaartjes/ projectjes en koffie/thee met wat lekkers. Tijd workshop 9:30-12:00.

Ervaring met het kaarten maken is geen must, de projecten zijn voor zowel beginners als gevorderden


Stempelclub

Elke derde donderdagochtend en avond van de maand is er stempelclub, van 9:30 tot 11:30 en van 19:30 tot 21:30. Wel graag van tevoren aanmelden i.v.m. de voorbereidingen

Op deze ochtend/avond maken we drie kaarten met de producten van Stampin Up onder het genot van een kopje koffie/thee en wat lekkers.  

Kosten voor de stempelclub zijn €6,00, dit is inclusief alle materialen. Doe je op deze morgen  of avond een bestelling van 15 euro is de stempelclub gratis. 

Wil je graag naar de stempelclub maar komt de datum niet uit? Neem contact met mij op en we plannen in overleg een extra moment.


Koffie en Kaart

Elke eerste donderdagochtend van de maand is er koffie en kaart, je kunt binnenlopen tussen 9:30 en 12:00. Wel graag van tevoren aanmelden i.v.m. de voorbereidingen

Onder het genot van een kopje koffie/thee en wat lekkers maken we een kaart met de materialen van Stampin Up.  

De kosten van Koffie en Kaart zijn € 2,50, dit is inclusief alle materialen. 

                  

   
             

    
                                                 December 2016

1 December: Koffie en Kaart.Schuif gezellig aan voor een kopje koffie of thee en wat lekkers, en ondertussen maken we een kaart.  

15 December: Vandaag is er stempelclub, zie beschrijving hierboven.

Geen opmerkingen:

09 10