vrijdag 29 april 2016

You're Sublime Stampin'Up

Het kaartje vandaag is er één met de caravan uit de set You're Sublime. Ik heb gestempeld op een stukje Mint Macaron design papier, Delightful Dijon Cardstock  en een stukje Whisper White. De verschillende onderdelen daarna uitgeknipt en weer één geheel van gemaakt. Het witte achtergrondvel is geëmbost met de Large Polka Dot Embossing Folder.




Bedankt voor het kijken en ik wens iedereen een heel fijn weekend.

***Diana***

donderdag 28 april 2016

Cupcakes in Londen

Dit keer eens geen Stampin'Up layout maar ééntje met papier uit mijn voorraad. Het meeste papier wat is gebruikt is van October Afternoon en verder heb ik wat restjes van andere fabrikanten gebruikt.


Elise is een enorme zoetekauw en de cupcakes die we in Londen bij Lola's zagen moesten we proeven. En ze waren ook verrukkelijk. 

Bedankt voor het kijken.

***Diana*** 

woensdag 27 april 2016

Stampin'Up Playful Backgrounds & Thankful Thoughts

Op deze koude Koningsdag vol regen een filmpje met twee nieuwe stempelsets.  De sets Playful Background en Thankful Thoughts. Ook een nieuwe Incolor inkt heb ik gebruikt, Dapper Denim. Voor mij een goede vervanger van Lost Lagoon, ben namelijk en echte blauwe kleur fan....







Bedankt voor het kijken en nog een hele gezellige Koningsdag. Ik ga zo de stad in om een beetje sfeer te proeven, hopelijk wordt het een beetje droog weer.

                                                                      ***Diana***




dinsdag 26 april 2016

Delightful Dijon & Vintage Leaves

Nogmaals een dubbele inspiratie vandaag. Een layout met Stampin'Up materialen en bijpassende kaart. De stempelsets die ik heb gebruikt zijn Vintage Leaves, Layered Letters, Suite Sayings, Marquee Messages en Garden in Bloom. Alle kleuren zijn uit de set Incolors 2015-2017.



Bedankt voor het kijken. Ik hoop dat ik voor nieuwe ideeën heb gezorgd.

Vergeet de koffie & kaart van aankomende donderdag niet, er is nog plaats. Schuif gezellig aan voor een bakkie, een praatje en iets creatiefs. Mail mij op stampsinkandfun@yahoo.com als je van plan bent om ter komen en ik hou je plekje vrij. 

***Diana***

maandag 25 april 2016

Garden in Bloom Stampin'Up

De stempelset Garden in Bloom is ontzettend veelzijdig en kan met heel veel kleuren gestempeld worden. Voor deze kaart heb ik de kleuren Watermelon Wonder en Cucumber Crush gebruikt. Het papier komt uit de Incolor Paper Stack. De vlinders zijn in Tip Top Taupe gestempeld. Achter de label met tekst heb ik Silver Metallic Thread geplakt, dit geeft een heel subtiel glimmertje aan de kaart. 



Bedankt voor het kijken.

***Diana***   

vrijdag 22 april 2016

Marquee Messages Stampin'UP Nieuwe Catalogus 2016/2017


Voor vandaag heb ik nog twee kaarten met de stempelset Marquee Messages uit de nieuwe catalogus om te laten zien. Ook hiervoor heb ik de incolors van 2015/2017 gebruikt. Gelukkig blijven deze kleuren nog een jaar in de catalogus. Alhoewel de nieuwe kleuren ook wel erg mooi zijn. 





Dit was het weer voor deze week. Binnenkort kunnen we als demonstraties de nieuwe catalogus bestellen. Wil je er ook graag één ontvangen, stuur mij dan een mailtje met je gegevens en er komt er zo snel mogelijk één naar je toe. Ook voor andere vragen kun je altijd mailen en bellen. Mijn Mailadres is stampsinkandfun@yahoo.com 

Bedankt voor het kijken en een fijn weekend.

***Diana***

donderdag 21 april 2016

Tip Top Taupe Stampin'Up

Vandaag een layout met de kleur Tip Top Taupe, gestanst met het hart uit de Mini Treat Bag Thinlits set. Daarna heb ik de harten vastgemaakt met de naaimachine. De kaartjes komen uit de Project Life set Memories in the Making. 


Ook heb ik met dezelfde materialen een kaart erbij gemaakt. 


Bedankt voor het kijken. 
***Diana***

woensdag 20 april 2016

Marquee Messages Nieuwe Stampin' Up catalogus 2016/2017

Vandaag een filmpje en kaart met een stempelset Marquee Messages uit de nieuwe Catalogus. Deze set kreeg ik door Stampin Up toegestuurd om voor On Stage van afgelopen zaterdag voorbeelden te maken. Ik moest wel even wennen aan de set maar het lukte toch om verschillende projecten te
maken.




De komende dagen laat ik nog een aantal projecten zien met deze nieuwe stempelset. De nieuwe catalogus is om te smullen, zoveel mooie nieuwe spullen. Mijn verlanglijst groeit nog met de dag.
Wil je ook een nieuwe catalogus ontvangen? Stuur mij dan een mailtje en je krijgt hem zodra ik ze kan bestellen toegestuurd.

Maar eerst is er nog de retired list. Wil je hier nog iets van bestellen moet je snel zijn. Er zijn al een aantal dingen uitverkocht. Laat het mij weten en ik doe mijn best om je spullen nog te bestellen.


                                                       Bedankt voor het kijken.
                                                               ***Diana***


dinsdag 19 april 2016

Mint Macaron Stampin'Up

Vandaag een ander project wat ik heb gemaakt voor de Display boards (zie berichtje hieronder). Dit keer met de kleur Mint Macaron. Ik heb met dezelfde materialen ook een kaart gemaakt. Dit om te laten zien dat je met dezelfde materialen zoals stempelset en papier zowel kunt scrappen als kaarten maken. 





Gisteren is ook de retired list van Stampin Up uitgekomen. Ik voeg hier de link naar de lijst toe. Wil je nog iets aanschaffen uit de huidige catalogus wat na 31 mei niet meer te krijgen is, bestel dan zo snel mogelijk. Helaas geldt voor deze spullen op = op. Stuur mij een mailtje met je lijstje en ik probeer nog zoveel mogelijk voor je te verzamelen. 

Bedankt voor het kijken

***Diana***




maandag 18 april 2016

Stampin'Up You're Sublime & Awesomely Artistic

Afgelopen zaterdag was er een dag voor Demonstratrices van Stampin Up, waar 200 dames en heren aanwezig waren. Ik had de eer, samen met 5 andere demo's, om voorbeelden te maken voor op de display boards. Dit om alle demonstratrices inspiratie te geven. Deze hele week laat ik verschillende kaarten en layouts zien die ik hier voor gemaakt heb. Mijn opdracht was om de incolors van 2015-2017 te gebruiken, deze kleuren staan het komende jaar nog in de catalogus.

Allereerst twee kaarten. De eerste is met de kleur Cucumber Crush en de stempelset You're Sublime en Watercolor Wash.



De tweede kaart is met Delightful Dijon en de stempelset Awesomely Artistic.  Het zilveren lint heb ik geplooid en met gluedots geplakt. De tekst komt uit de set Helping Me Grow.




Bedankt voor het kijken.

***Diana***

vrijdag 15 april 2016

Garden in Bloom Stampin'Up

Voor vandaag een lief kaartje met pastelkleurtjes. De bloem en bijtje komen uit de set Garden in Bloom, de kleurtjes die zijn gebruikt zijn Pink Pirouette, Wild Wasabi en So Saffron. Het roze papier komt uit het grote Subtles Colour Collections  DSP Stack






Ook de binnenkant heb ik dit keer gestempeld, dan is het een verrassing  als de kaart wordt open gedaan. 



Bedankt voor het kijken en een heel fijn weekend.

***Diana***

donderdag 14 april 2016

Hello Sevilla layout

Vandaag nogmaals een layout met foto van afgelopen zomer. Ik heb heel veel foto's die dag gemaakt in Sevilla. Er is daar ook zoveel te zien en heel veel mooie details te vinden. Het designpapier en embellishments komen uit de Simple Stories Summer Vibes.



Bedankt voor het kijken.

***Diana***

woensdag 13 april 2016

Kinda Eclectic Stampin'Up

Vandaag is er weer een filmpje. De kaart is gemaakt met de stempelset Kinda Eclectic, en geïnspireerd op een kaart die ik een keer op pinterest tegen kwam. Heb er natuurlijk wel iets eigens van gemaakt.



Veel plezier met het filmpje.


                                         




                                                      Bedankt voor het kijken.

                                                             ***Diana***

dinsdag 12 april 2016

Good Times layout

Voor vandaag een vrij eenvoudige layout met op de foto's mijn favoriete onderwerp kroelkont Balou. Hij vind het heerlijk om klem tegen je aan of zelfs bovenop je in slaap te vallen. Dat is zo schattig, het nadeel is alleen dat je daarna niet meer kan bewegen. 



Bedankt voor het kijken. Kijk ook eens onder de tabs workshops en bestellen, deze zijn weer bijgewerkt. Hopelijk tot morgen, dan staat er weer een nieuw filmpje op mijn blog.

***Diana***

maandag 11 april 2016

Amazing Birthday Stampin'Up

Na een heerlijke dag Make & Takes geven op de Art Specially beurs, vandaag een beetje bijkomen en weer creatief aan de slag.  Iedereen die aangeschoven is gisteren, bedankt voor jullie enthousiasme.  Ik heb genoten.


Als eerste laat ik zien welke Make & Take ik heb gegeven, naar mijn idee was het een succes.



Hier onder dan de nieuwe Stampin"up inspiratie. De stempelset die ik heb gebruikt is Amazing Birthday, het papier komt uit de Schoolhouse set en de achtergrond is ge-embost met de sterren embossingfolder. 




Wil je meer over deze kaarten weten, stuur dan een email naar stampsinkandfun@yahoo.com. Ook kun je mij altijd bellen, natuurlijk voor allerlei soorten vragen.

Bedankt voor het kijken.

***Diana***

vrijdag 8 april 2016

Flower Shop Stampin'Up

Voor vandaag weer een bloemenkaart. De bloemen van de Flower Shop set heb ik ingekleurd met de aquapainters om een watercolor effect te krijgen. Het papier is uit de Botanicals Garden papierset. Deze tekststempel is een van mijn favorieten, ik gebruik hem heel vaak. De stempel komt uit de set Suite Sayings, een heel bruikbare set met allemaal teksten. 



Komende zondag geef ik op de Art Specially beurs de hele dag Make&Takes met Stampin'Up spullen. Ik zou het leuk vinden als je ook aan komt schuiven, de Make&Take kost niets extra's. En met mij zijn er nog een aantal Stampin'Up collega's die weer een andere Make&Take hebben. Dus heel veel creativiteit. 



Bedankt voor het kijken, en een fijn weekend. 

***Diana***

donderdag 7 april 2016

Spaanse Pizza layout

Afgelopen zomer waren we in een mooi hotel in Zuid-Spanje. Het Spaanse eten was er heerlijk. Ze hadden ook een apart Italiaans en Oosters restaurant, die we toch een keertje uit wilden proberen. Voor mij was het helaas niet echt een succes, ik hou het voortaan bij het Spaanse eten. 




Bedankt voor het kijken.

***Diana***

woensdag 6 april 2016

Celebrate You Stampin' Up


Het is woensdag dus weer tijd voor een filmpje. Deze keer een iets langer filmpje, met de Botanical Builder Framelits.  De tekststempel komt uit de set Suite Sayings en het papier uit de Pretty Petals DSP Stack.










Is er iets niet duidelijk of zijn er bepaalde wensen hoor ik het graag. Je kunt hieronder bij de comments iets invullen of mij een mailtje sturen op stampsinkandfun@yahoo.com.  Natuurlijk ben ik ook telefonisch bereikbaar. Alle gegevens staan ook onder het kopje workshops.

                                                      Bedankt voor het kijken.
                                                             ***Diana***


dinsdag 5 april 2016

Eekhoorntjes voeren

Vandaag wat meer foto's in dit blogbericht. Deze layout heb ik voor het blad Cards & Scrap gemaakt met een werkbeschrijving en werkfoto's erbij. Zo kun je zien hoe ik deze layout met stempels op de achtergrond heb opgebouwd, en hoe goed je de stempels kunt gebruiken op een scrappagina.  De meeste stempels staan nog steeds in de Stampin' Up catalogus, en de andere stempels zijn goed vervangbaar voor de huidige. Ik hoor graag of jullie het leuk vinden als ik er werkfoto's bij plaatst, dan ga ik namelijk vaker doen. Zo worden het een soort miniworkshops. 







Neem ook een kijkje in mijn shop, er zijn namelijk extra artikelen in de Clearance  Rack geplaatst. Het zijn erg leuke prijzen en sommige artikelen zullen snel op zijn. 

Bedankt voor het kijken.

***Diana***

maandag 4 april 2016

Awesomely Artistic Stampin"Up

Deze morgen weer een frisse start van een nieuwe, creatieve week. Ik hoop dat iedereen gisteren heeft genoten van de mooie dag, ik vond het zalig. We hebben tot half negen 's avonds buiten gezeten. 

Vandaag een kaartje met de stempelset Awesomely Artistic van Stampin'Up, geïnspireerd door een kaartje dat ik op pinterest tegenkwam. De voorste bloemen zijn ingekleurd met de aquapainter en ruim rondom uitknipt. Daarna met dimensionals wat verhoogd opgeplakt. 



Bedankt voor het kijken, een hele creatieve dag gewenst.

***Diana***

zaterdag 2 april 2016

Balloon Bouquet Punch Stampin'Up

Een dagje later dan de bedoeling was helaas, maar dat toch een nieuw Stampin'Up kaartje. Het papier is van de It's My Party paperpack, het Twine van dezelfde serie en de ballonnen zijn uitgeponst met de Balloon Bouquet Punch. Het tekststempeltje is van de Balloon Celebration stempelset.



Bedankt voor het kijken. Ik wens iedereen een heerlijk zonnig weekend toe.
***Diana***

09 10