dinsdag 19 november 2013

Superuitdaging Cards & Scrap

Vandaag gaat de Superuitdaging van start, je kunt hier alles van lezen op het challengeblog van Cards & Scrap.  Voorbeelden van een aantal leden van het designteam zijn er ook te vinden. Ook ik heb voorbeelden gemaakt, die in de nieuwe uitgave van het  Cards & Scrap tijdschrift terug te vinden zijn.



  

Mijn persoonlijke uitdaging moet nog een dagje wachten, het was vanmiddag veel te donker om de layout te fotograferen. Hopelijk komt morgen het zonnetje een tijdje.

                     ***Diana***

maandag 18 november 2013

Persoonlijke uitdaging dag 26

De foto's van de layout zijn vandaag niet geweldig, dat komt omdat het een hele donkere dag is. Maar we moeten het er maar mee doen, voorlopig lijkt het weer niet echt beter te worden. De stapel met gemaakte layouts  groeit gestaag door, het is inmiddels een album vol.




***Diana***

zondag 17 november 2013

Persoonlijke uitdaging dag 25


Vandaag een vrij eenvoudige layout, maar foto's en tekst waren eigenlijk al genoeg om het verhaal te vertellen en de layout te vullen. Vind het zelf wel leuk om eenvoud af te wisselen met een wat drukkere layout. Zo blijft het scrappen steeds verrassend. \


Op naar een nieuwe week, nog 5 dagen uitdaging te gaan. 

***Diana***

zaterdag 16 november 2013

Persoonlijke uitdaging 24

Nog maar een weekje te gaan, dan zit de uitdaging er op. Volgende keer doe ik het waarschijnlijk niet meer zo lang, want het is wel wat veel :) Maar nu dus nog even aftellen.




***Diana***

vrijdag 15 november 2013

Persoonlijke uitdaging dag 22 en 23

Er zijn van die dagen dat ik wel tijd heb om te scrappen maar geen tijd meer om te bloggen. En dat het te donker is om foto's te nemen en er dus eigenlijk niets te bloggen is. . Zo'n dag was het gisteren. Gelukkig heb ik dit vandaag weer in kunnen halen. Dus hier twee layouts, één van gisteren en één van vandaag. Veel foto's voor vandaag.







Fijn weekend.
***Diana***




woensdag 13 november 2013

Persoonlijke uitdaging 21


Vandaag een layout met "sunburst" patroon. Ideaal als je verschillende stukjes papier over hebt, en het past al snel bij elkaar. Zeker een keer het proberen waard, ook op een kaart geeft het een leuk effect. 

                                                       ***Diana***

dinsdag 12 november 2013

Uitdaging 193 Cards & Scrap en dag 19 + 20

Allereerst de uitdaging van Cards & Scrap challengeblog. De uitdaging van deze week is gebruik een brown bag op je werkstuk.

De sponsor van deze week is Scala



En mijn layout ( wat meteen mijn dag 20 is)







En dan nog mijn dag 19.
Het is vervelend dat dochterlief haar laptop kapot is gegaan, maar het is ook vervelend dat zij nu voor school de mijne nodig hebt. Gisterenavond was hij weer in gebruik voor een kunstbeeldend project wat af moest en dan ben ik natuurlijk niet meer aan de beurt :) Op deze manier kunnen jullie in ieder geval zien dat mijn berichtjes niet van te voren gepland zi.jn, en er echt elke dag gescrapt wordt. Wat langzamerhand wel steeds lastiger wordt om vol te houden, ben blij dat tweederde er inmiddels op zit.



                                                                 ***Diana***

zondag 10 november 2013

Persoonlijke uitdaging dag 17 en 18

In het weekend lijkt er weinig computertijd voor mij te zijn. Gisteren had mijn dochter de laptop nodig voor schoolwerk, en om diverse redenen heb ik hem maar niet terug gevraagd :) Vandaag dus 2 layouts om de schade in te halen, en op schema te blijven.




***Diana***

vrijdag 8 november 2013

Persoonlijke uitdaging dag 16

Vandaag iets eerder een blogbericht, want ga zo heerlijk uit eten. Vandaag een layout over Elise en haar vriendinnen die vorig jaar mei naar het concert van OneDirection zijn geweest. Geen fan, maar wel een leuke avond gehad.




Fijne avond iedereen, weet dat de mijne goed zal zijn :)

***Diana***

donderdag 7 november 2013

Persoonlijke uitdaging dag 15

Het zijn vaak de kleine dingen waar je het meest van geniet. Zoals een cappuccino drinken op een terrasje in mijn favoriete stad. Heerlijk vind ik het om in die stad rond te dwalen en dan neer te ploffen op het Leidseplein.



Inmiddels ben ik op de helft van deze uitdaging, de stapel met layouts groeit. Heerlijk is het om al de leuke spulletjes te gebruiken.

***Diana***

woensdag 6 november 2013

Persoonlijke uitdaging dag 14

 De dagen worden steeds donkerder dus het is steeds moeilijker om goede foto's te krijgen. In het echt is het  duidelijk op de layout te zien, maar op de foto wel een beetje moeilijk. Maar Elise zit helemaal onder het zand en de modder op de linker foto. En op de rechter foto komt ze net uit bad, waardoor het een heel ander kind lijkt. 


***Diana***









dinsdag 5 november 2013

Persoonlijke uitdaging dag 13

Om wat makkelijker overal heen te kunnen hebben we een fietsmandje voor Balou gekocht, en heerlijk vindt hij het. We hebben een hoop bekijks als we aan het fietsen zijn, maar makkelijk is het wel. 






***Diana***

maandag 4 november 2013

Persoonlijke Uitdaging dag 12

Vandaag weer eens een layout van mijn favoriete vakantieland, altijd genieten daar. Heb er verder niet veel aan toe te voegen, de titel van de layout zegt genoeg.


***Diana***

zondag 3 november 2013

Persoonlijke uitdaging dag 11


Vandaag is het alweer dag 11, en ik heb wel het goede weer uitgekozen om deze uitdaging te beginnen. Het is buiten ontzettend koud en regelmatig erg nat, lekker weer om binnen te zitten en creatief bezig te zijn. Alleen het fotograferen van de layouts wordt iets lastiger. 





Fijne zondagavond.

***Diana***

Persoonlijke uitdaging dag 10

Een paar uur later dan de bedoeling was is hier dan toch mijn layout van dag 10. Als afwisseling dit keer een iets eenvoudigere layout, ze moeten tenslotte niet allemaal op elkaar gaan lijken.

Fijne zondag iedereen en vanavond is er als het goed is nog een blogbericht voor dag 11.
***Diana***

vrijdag 1 november 2013

Maandelijkse scrapuitdaging Cards & Scrapchallengeblog en dag 9

Vandaag begint er een nieuwe maand, dat betekent een nieuwe scrapuitdaging op ons blog De uitdaging deze maand is "gebruik één grote foto" Dat klinkt makkelijker dan het is, want er blijft weinig ruimte over voor alle leuke spulletjes. Maar vaak met een grote foto is er op de foto zelf nog wat ruimte om wat te bevestigen. De layout van vandaag telt ook meteen mee voor mijn persoonlijke uitdaging, hij is tenslotte deze week gemaakt.

De sponsor van deze maand is Crealies


Mijn bijdrage




Jullie hebben tot 27 november 23:55 uur de tijd om een layout met één foto te laten zien, succes!
***Diana***

09 10