dinsdag 30 april 2013

Uitdaging 165 van Cards&scrapchallenge

Vandaag op deze kroningsdag is het tijd voor uitdaging 165. En hoe toepasselijk is het, het thema is rood/wit/blauw/craft met eventueel iets oranje. Deze laatste kleur heb ik weggelaten op mijn layout, want zoals je kunt zien heeft deze layout helemaal niets met Koninginnedag ( of Koningsdag) te maken.

De sponsor van deze week is Scala, met weer een leuke prijs die je kunt winnen.



En hier is mijn layout. Ga snel op ons blog kijken voor nog meer inspiratie.

Dan wens ik iedereen nog een hele gezellige dag toe. 

***Diana***

maandag 29 april 2013

Nieuwe Layouts

De laatste tijd heb ik heel veel gescrapt, wil nu eindelijk eens dat gat slaan in mijn voorraad. Geïnspireerd door online workshops van  Shimelle en Amy lukt het momenteel om bijna dagelijks een layout te scrappen. De komende week zal ik dan ook proberen elke dag een nieuwe layout op mijn blog te zetten. De layouts zijn voornamelijk met foto's van de laatste vakantie. De hele week had  ik dagelijks in het kort opgeschreven wat we die dag hadden gedaan, en dat komt bij het scrappen wel heel goed van past.



Ook volg ik momenteel een workshop van Nicole, en mede daardoor ben ik weer gaan kleuren met de copic markers. Ik heb daarna de volgende kaart gemaakt met een stempel van Lalalandcrafts. Heel wat anders dan ik normaal stempel, maar toch ook wel leuk.


Tot morgen met de volgende uitdaging van het Cards&scrapchallengeblog

     ***Diana***


dinsdag 23 april 2013

Uitdaging 164 van Cards & Scrapchallengeblog

De uitdaging van deze week is: gebruik alleen cardstock op je kaart, layout of ander werkstuk. Team Roze heeft hier mooie voorbeelden mee gemaakt die je op ons blog kunt vinden.

De sponsor van deze week is Marianne design, zij stelt een mooi papierblokje  en 2 stempelsets als prijs ter beschikking. Dat is weer een poging waard.



Veel succes deze week.

                                                     ***Diana***

dinsdag 16 april 2013

Cards & Scrapchallenge 163

De uitdaging voor deze week is: gebruik vlinders op je kaart of layout. Meerdere voorbeelden vind je op ons blog. De sponsor van deze week is Stempelfeest, je kunt een mooie layoutset winnen.







***Diana***

dinsdag 9 april 2013

Cards & Scrapchallenge blog uitdaging 162

Voor team Roze is het weer tijd om de voorbeelden te showen voor de volgende uitdaging op het Cards en Scrapchallengeblog. De uitdaging deze week: Gebruik 4 knoopjes of brads, 3 scrappapiertjes, 2 bloemen en 1 stempelafbeelding of foto. Er staan weer veel verschillende werkstukken op het blog.

De sponsor van deze week is Noor Design je kunt een mooi papierblok winnen.


Veel succes!

                                                         ***Diana***

dinsdag 2 april 2013

Uitdaging 161 Cards & Scrap Challengeblog deel 2

Omdat ik geen stempel van de sponsor Bugoboostamps had gebruikt op mijn layout wilde ik toch nog een kaartje maken met een digi stamp. Geheel in het thema maar niet volgens de schets een mannenkaartje. Ingekleurd met prismacolor potloden. Het is nog niet helemaal mijn ding, dat inkleuren. Maar ik blijf oefenen.

Ook de binnenkant heb ik versierd zodat er nog een vrolijke boodschap in geschreven kan worden.

 
***Diana***

Uitdaging 161 Cards & Scrap Challengeblog

Deze week is team Turkoois weer aan de beurt voor de challenge, deze keer nr 161. Het thema voor deze week is Maak iets voor een man, en gebruik de schets. Ik heb er voor gekozen om foto's van Martin te scrappen. We zijn inmiddels 22 jaar getrouwd en genieten nog steeds van ons leven samen. Dat is wel een pagina waard, alhoewel ik niet echt van het zoetsappige ben. De schets heb ik een beetje ruim genomen. De plekken voor embellishments zijn iets veranderd, dit paste beter bij het geheel. Nog meer mooie voorbeelden zijn op het blog te vinden.

Hier is de schets.


De sponsor van deze week is Happy Stampen Bugaboo Stamps


En mijn bijdrage



 
***Diana***
09 10