donderdag 29 maart 2007

ladenkastjes




Ze stonden al een tijdje in mijn kast verstopt omdat ik ze niet zo leuk vond. Maar omdat ik graag al mijn spulletjes binnen handbereik heb als ik aan het scrappen ben, heb ik ze nu toch maar op mijn tafel neergezet. Maar dan moesten ze wel veranderd worden. Ik heb ze eerst wit geverfd en beplakt met een vrolijk papiertje. Daarna chipboardfiguurtjes met inkt gekleurd en de inhoud erop gestempeld. Nu is het een vrolijk element in mijn kamer, en erg handig.




Deze layout heb ik ook in het weekendje weg gemaakt, hopelijk komen er snel weer wat nieuwe dingen.




¨*Diana*¨

donderdag 22 maart 2007

miniboekje

Op de site van Fiskarstv zag ik een miniboekje gemaakt door Shimelle, en ik vond het meteen erg leuk. Het heeft een andere maat dan dat je vaak ziet en het zit heel snel in elkaar. En dat kan ik de laatste tijd wel gebruiken i.v.m. gebrek aan tijd. Ik heb het album nagemaakt maar kon het toch niet laten om er meer dingen aan toe te voegen zodat het wel echt iets van mij is geworden.


¨*Diana*¨

vrijdag 16 maart 2007

weekendje scrappen




Afgelopen weekend een heerlijk weekend weggeweest met drie vriendinnen. Een weekend vol lachen, snoepen, kletsen en eindelijk weer eens scrappen.

Hier zijn een paar layouts en kaarten die ik gemaakt heb. Ik moest wel weer wat op gang komen omdat ik zolang niet gescrapt had, maar met zulk inspirerend gezelschap lukte dat wel. Het zijn wel vrij simpele layouts geworden, want kletsen en schrijven tegelijk kan ik niet :) Maar het scrapgevoel kwam in ieder geval weer terug, en ik heb weer volop ideetjes opgedaan. In de volgende post komen ernog een paar.


¨*Diana*¨









dinsdag 13 maart 2007

Leuke link

Dit is een leuke site met af en toe een countdown calender. Elke dag komen er dan nieuwe vintageplaatjes in een bepaald thema. Dit keer zijn het St. Patrick's Day plaatjes, maar er zitten ook een aantal plaatjes bij die je voor van alles kunt gebruiken. http://countdown.tentwostudios.com/

Veel plezier ermee.

¨*Diana*¨
09 10